Yer: Adana! “Kocam beni ablamla aldatıyor”

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Ömer Kiper, 15 yıldır bir arada yaşadığı Kübra E.’nin, 2 yaşındaki çocuklarını ve 130 bin lirayı alarak meskenin penceresinden kaçtığını öne sürmesinin akabinde Müge Anlı’nın programına çıktı. Müge Anlı, çalışmaları kararında Kübra E.’ye ulaştı.

Canlı yayına bağlanan Kübra E. çarpıcı savlarda bulundu. Kaçma niçini olarak meskende huzurunun olmadığını söyleyen Kübra E. ayrıyeten Ömer Kiper’in kendisini ablası ile aldattığını argüman etti.

Kübra E., “Eğer o meskende olmasaydı hepsini alıp gidecektim, o meskende olunca canımı kurtarmak için o çocuğumu alıp kaçtım ben de. 2014 yılında beni, kendi öz kan bağımla beni aldattı. Ben burada söyleyemiyorum ayıp şeylerdir. Ben bunları yakaladım kardeşimi de yakaladım” tabirlerini kullandı.

İddiaları reddeden Ömer Kiper ise, “Ablası eniştesinden ayrılmıştı Konya’da. Kayınvalidem ve kız kardeşi enişte bunların ortalarını yap diyerek beni arıyordu. Ben de eniştelerini arıyordum ikisinin ortasını yapmaya çalışıyordum. Yalnızca bu var kendisi bana iftira atıyor. Kendisi ruhsal problemleri vardır, ilaçlarını da yarıda bırakmıştır” diyerek kendini savundu.

Müge Anlı’nın ‘niçin 8 yıl daha sonra kaçtın?’ sorusuna ise Kübra E., “Çocuklarım küçüktü, ana yok baba yok, 5 kardeşiz, kimse yoktu elimden tutacak. Bana şiddet uyguluyordu, meskenin ortasında huzursuzluk oluşturuyordu. Meskende ne kadar eşya var ise dışarı fırlatıyordu. Makûs yolada düşsem kurtulmak istedim artık” diye yanıt verdi.

Kübra E.’nin kendisini aldattığını argüman eden Ömer Kiper, “Bana ihanet ettiği bireyler sınırsızdır yazdığı mektuplar da elimde duruyor. Kendisi beni aldattığı biçimde çocuklarımın annesi diye affettim. Ben yalnızca çocuğumu istiyorum. Ben berbat olsam ablaları, kız kardeşleri gelip meskenimi temizler mi” formunda konuştu.