Yemek Sepeti’nin kurucusu ve CEO’su Nevzat Aydın, nazaranvinden ayrıldığını deklare etti

• Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi
A

admin

Guest
Türkiye’nin en epeyce kullanılan taşınabilir uygulamalarından birisi olan çevrimiçi yemek sipariş sitesi Yemek Sepeti‘nden bir ayrılık haberi geldi.

Nevzat Aydın CEO’luğu Bırakıyor

Geçtiğimiz saatlerde Nevzat Aydın‘ın yaptığı açıklamaya nazaran kendisi Yemek Sepeti’ndeki CEO’luk nazaranvini bırakıyor. Yerine ise daha öncesinde ARAMA Danışmanlık ve Migros’ta çalışmış olan, 2011 yılında Yemek Sepeti’ne katılan Mert Baki geçecek. Mert Baki CEO’luk nazaranvindilk evvel İş Geliştirme’den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak misyon yapıyordu.

Nevzat Aydın ferdî Twitter hesabı üzerinden şu açıklamayı yaptı:

“Evet, bir zamanın sonuna geldik. Jeff Bezos 25 yıl dayandı bense 21 yılı fakat bakılırsabildim. Yemeksepeti’ndeki CEO’luk vazifemi artık genç ve farklı bir bakış açısına bırakmanın vakti geldi. Yemeksepeti 9000 çalışanı ile artık fazlaca büyük, dalında de tüm haksız karalamalara rağmen açık orta ile önder bir şirket ve ben artık aileme, kendime ve filantropiye daha fazla vakit ayırmak istiyorum. Daima elimden geldiğince hakkaniyetli, şeffaf ve inovatif bir idare göstermek istedim. Kusurlarım olmuşsa tek tek affola.