YEDAŞ, AR-GE projeleri ile dala damga vuruyor

Manolya

Global Mod
Global Mod
Her yıl klasik olarak düzenlenen ve üst idare tarafınca yapılan değerlendirmede birinci, ‘Yüksek Tansiyon Sınırlarında Buz Yükü Dökme Aygıtı Projesi’ ikinci, ‘Uzaktan Ölçüm Aparatı Projesi’ üçüncü ise ‘Beton Direklerde Katodik Müdafaa Projesi’ oldu. Ar-Ge Proje Yarışması’nda dereceye giren projeler Güç Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK)’ya sunulacağı öğrenildi.

AR-GE BİR KÜLTÜR HALİNE GELDİ

Samsun, Ordu, Çorum, Amasya ve Sinop vilayetlerinde tüketicilere kaliteli ve kesintisiz elektrik dağıtım hizmeti sunmayı amaçlayan Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. (YEDAŞ), kurumsal ve operasyonel harikalık alanında uyguladığı rol model idare modeli ile kesiminde ve milletlerarası arenada farkındalık yaratıyor. İnovatif buluşlarına, şirket Ar-Ge ofisinde hayat veren YEDAŞ, personel sıhhati ve iş güvenliği şuurunun geliştirilmesine ve mesleksel kazaların önlemesi için farkındalığın artmasına yönelik geliştirdiği projeler ile dikkatleri üstüne çekiyor.

MUVAFFAKİYETE ODAKLI BİR ŞİRKETİZ

Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş.(YEDAŞ) Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, “Sürdürülebilir muvaffakiyetin sırrını Ar-Ge çalışmalarına verdiğimiz ehemmiyete bağlıyoruz. Rekabetçi şartlarda muvaffakiyetin devamlılığı, yenilikçi fikir, değişim-gelişim ve yeni teknolojiye sahip olmaktan geçmektedir. Bu sürecin anahtarı ise Ar-Ge çalışmalarına verdiğiniz önemdir” dedi. Genel Müdür Bora, “YEDAŞ olarak, kaliteli ve kesintisiz elektrik gücü sunmak ve müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak istiyoruz. inovasyon amaçlı projelerimizi hayata geçirerek, teknolojik yatırımlarımızı ‘İnovasyon’ başlığı altında gerçekleştiriyoruz. YEDAŞ, tüm paydaşlarıyla birlikte, taraf birliği içerisinde ortak sinerji oluşturarak, müşteri memnuniyeti odaklı bir idare modeli sergileyerek Ar-Ge çalışmalarına da yatırım yapmaktadır.” halinde konuştu.

Dereceye giren proje sahiplerine mükafatlarını takdim eden Genel Müdür Bora, Ar-Ge grubunu kutlayarak muvaffakiyetlerinin devamını diledi.

Hibya Haber Ajansı