Ünlü sunucu veda etti

Libero

New member
Geçtiğimiz mart ayında meslektaşı Ersin Tertip ile nikah masasına oturan ve temmuz ayında da bebek beklediğini açıklayan beINSports’un başarılı sunucusu Seyhan Şaşko, hamilelik niçiniyle yayıncı kuruluşa veda ettiğini duyurdu.

Ayrılık haberini Instagram hesabından duyuran hoş sunucu, şu tabirleri kullandı:

“Küçük bir veda vaktii Artık 9 aylık doğum öncesi büyüme seyahatinin sonuna gerçek yaklaşırken, köşeme çekilme ve oğlumun dünyaya gelmek için seçeceği günü bekleme vakti geldi çattı. Üstelik bundan tam 4 yıl evvel, beIN Sports’a başladığım günde:) Artık tek konsantrasyonum onu sıhhatle kucağımıza almak. Üniversiteye adım attığım 2005 yılından beri bir biçimde daima çalıştığım ya da staj yaptığım için, mesleksel manada faal olarak bir şey yapmayacak olmak benim için oldukça alışılmadık olacak:) Gerçi esasen bu döneme, şimdiye kadar hiç bir döneme başlamadığım kadar yavaşça bir giriş yaptığımı düşünürsek, ayağımı suya alıştırdım üzere:) artık doğum daha sonrasında inşallah, bir daha statlarda, stüdyoda, yeni ve farklı yayınlarda görüşmek üzere, şimdilik hoşça kalın.”