Ünlü rapçi ‘Beta’nın kuşkulu ölümü! Lüks rezidansın 8. katından düştü

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Olay sabah saat 08.00 sıralarında Gültepe Talatpaşa Caddesi üzerinde bulunan lüks bir rezidansta meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran “Beta” lakabıyla tanınan ünlü rapçi Berk Bayındır (31) sabah saatlerinde ikamet ettiği lüks rezidansın 8. katındaki dairesinin camından bilinmeyen bir niçinle düşerek ömrünü kaybetti. Etraftaki vatandaşların ihbarıyla olay yerine çabucak polis ve sıhhat grupları sevk edildi. Olay yerine gelen sıhhat grupları Bayındır’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis grupları olay yerine güvenlik şeridi çekerek tedbir aldı. Olay yeri inceleme gruplarının ve savcının incelemelerinin akabinde genç rapçinin cenazesi, İsimli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Olay sırasında konutta bulunan genç rapçinin kız arkadaşı da tabiri alınmak üzere Gültepe Karakolu’na gdolayıldü. Olayın aydınlatılması için soruşturma başlatıldı.

“8’İNCİ KATTAN DÜŞMÜŞ”

Olayla ilgili konuşan mahalle esnaflarından Ali Öndin, “ Kız arkadaşıyla mı sorunu vardı, ailesiyle mi vardı, tam olarak bilmiyorum fakat üstten 8’inci kattan düşmüş. Kendisini pencerelere çarpa çarpa aşağı düşmüş. 30-35 yaşlarındaydı. Bilk evvel sesi duydum. Bir ses oldu daha sonra buraya geldiğimde üç dört kişi daha vardı. Ambulans geldi. Polise de ben haber verdim. Lakin fazlacatan ölmüştü. Yanında esasen iki üç kişi vardı. Binanın güvenlik vazifelileri de geldi. Yerde yatıyordu, hiç hareket yoktu. O bayan, arkadaşıymış aslına bakarsan. Sağlıkçılar geldi daha sonrasında. Baktılar lakin ölmüştü” dedi.

Büyük bir şok yaşayan rapçi Berk Bayındır’ın kız arkadaşı Simla Ener ise, “ Bir şey söylemek istemiyorum. Söylemek istemiyorum. Sizinle bunu paylaşmak istemiyorum” diye konuştu.

“OĞLUMUN GELECEK DERTLERİ VARDI”

Oğlunun mevt haberini alınca olay yerine koşan acılı baba Nezih Bayındır ise, “Oğlum Berk Bayındır “ Beta” olarak tanınıyordu kendi piyasasında. 31 yaşında gencecik bir fidan bu türlü. Yalnız yaşıyordu, kız arkadaşı iki gün evvel yanına gelmişti. Dün biz ailecek birliktedik. Yemek yedik. İyiydi” dedi.