Türkiye kara listede mi? İngiltere’de Türk kredi kartları artık geçerli değil

Severus

Global Mod
Global Mod
Türkiye’de yaşanan büyük ekonomik kriz ile alakalı bir berbat haber de İngiltere’den geldi. Yaşanan ekonomik kriz yalnızca Türkiye’de yaşanan vatandaşları sıkıntı duruma sokmadı.

birinci vakit içinderda 22. Periyot AKP eski Milletvekili Op. Dr. Turhan Çömez, durum ile ilgili bilgi verdi.

Çömez, resmi toplumsal medya hesabı Twitter’dan yaptığı paylaşımda, “Korkunç bir haber. Birleşik Krallık’ta bugün prestiji ile Türk kredi kartları ile ödeme yapılamıyor. Açıklamada ise Türkiye kara listede deniyor. Yurt dışına çıkacaklar lütfen dikkat etsin” tabirlerini kullandı.

Çömez, bu paylaşımı aşağıdaki fotoğraf ile belgelendirdi.

Çömez’in açıklamalarına ek olarak yeni bir bilgi ise 23. Periyot Elazığ Milletvekili Feyzi İşbaşaran’dan geldi. Başaran, tıpkı olayın kendisinin de yaşadığını belirterek, “Bunu söylemiş olduler. Geçen gün L’eto Cafe’de denemek için Türk Bankası kredi kartımla hesap ödemek istedim ve birebirini yaşadım.

Garsona sebebini sordum, “Bilmiyoruz, bize pos makinası veren bankanın talimatı bu biçimde. daha sonra da bana ‘Ülkenizde bir şey mi oldu?’ dedi
” açıklamalarını yaptı.

Yeniçağ