“Top taca çıksın diye dua ediyorum”

Libero

New member
F.Bahçe’den Watford’da kiralanan Ozan Tufan’dan çarpıcı kelamlar: “Türkiye Ligi’nde futbol biraz duruyor alanda. Yere yatan futbolcular, vakit geçirmeler… Premier Lig’e geldiğim günden beri top taca çıksın diye kimi vakit dua ediyorum nefes almak ismine. Saliselik taç atışları var. Durum alalım, dinlenelim, nefes alalım yok.”

Muhteşem Lig gruplarından Fenerbahçe’nin dönem başında İngiltere Premier Lig takımı Watford’a kiraladığı Ozan Tufan, S Sport’a yaptığı açıklamalarda, Ada futboluna dair çarpıcı sözler kullandı.

Ulusal futbolcunun kelamlarından öne çıkan sözler şöyleki: “Premier Lig’e geldiğim günden beri top taca çıksın diye kimi vakit dua ediyorum nefes almak ismine. Saliselik taç atışları var. Durum alalım, dinlenelim, nefes alalım yok. Türkiye Ligi’nde Futbol biraz duruyor alanda. Yere yatan futbolcular, vakit geçirmeler… Birkaç haftadan daha sonra ben de alıştım.

Premier Lig’de kimi müsabakalarda oyun durunca benim de garibime gidiyor. ‘niçin duruyor bu futbol?’ diyorum. Türkiye Muhteşem Ligi’ni izliyorum, beğenmemeye başlıyorum. Gözümüz alıştı Premier Lig’in futboluna.”