Terim’den UEFA finali açıklaması

Libero

New member
Galatasaray Teknik Yöneticisi Fatih Terim, kümeden başkan çıktıklar Lazio maçının akabinde konuştu.

UEFA Avrupa Ligi’nde Lazio ile 0-0 birliktee kalarak kümesi başkan tamamlayan ve son 16 çeşidine yükselen Galatasaray’da teknik yönetici Fatih Terim, UEFA’da final oynama ihtimalini de kıymetlendirdi.

İşte Fatih Terim’in açıklamaları;

“Hak ettiğimiz bir küme liderliği… Bunu hayli hak ettik. Birinci maçtan, sonuna kadar düzgün çaba ettik. Çok yeterli maçlar oynadık.

Neye gereksinimimiz var ise onu aldık. Hiç mağlup olmadık. Küme etabında mağlup olmadığımız üzere deplasmanda hiç gol yemedik. Daha da değerlisi, Barcelona’lar, Dortmund’lar… Bunların hepsini aştık. Direkt son 16’dayız.

Hak ettik bunu. Alnımızın akıyla. Liderliği özlemişiz ki hepimiz buna epeyce sevindik. Şampiyonlar Ligi kümesi demiştim. Haklıyım. Buradan bu biçimde çıkmak bence hayli beğenilen.

Ben basın toplantılarımın birçoğunda şunu söylemiş oldum, buradan çıkarsak sözlerimiz daha değişik hale gelebilir demiştim… Marta kadar vaktimiz var. Ocak ayını daha yeterli biçimde geçirmek niyetindeyiz. Bugün de toplandık, vakit geçmesin diye

5 maç var ‘oraya’. niye olmasın. Her geçen gün devlerle oynamaya devam edeceğiz. Biz de bunlara alışkınız. İnşallah ‘oraya kadar’ gideriz.

Hayaller olmadan bir yerlere varılmaz. Son 16’ya kaldık. Bu, 5 maç demek. 5 maç daha sonra da müzemizde duran kupaya ulaşmak demek… Buraları seviyoruz. Bu bir gerçek. Buralarda öbür oluyoruz. Buralara yakışıyoruz. Onun için ben de hayli memnunum.