Tehlikeli güzellik!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
GÜLDEN ÇOKTAN- Özellikle bayanları seçen bu bireyler, insanların yolunu keserek; “Birkaç dakika beni dinleyebilir misiniz. Öğrenciyim. Okul harçlığım için bu işi yapıyorum. Kampanyayı satın almasanız da üst çıkıp benim anlatımımdan fazlaca şad kaldığınızı söyleyebilir misiniz” üzere cümlelerle insanları bu işyerlerine gdolayıyor.

Belgesiz lakin indirimli

Bakırköy’de öğrenci olduğunu söyleyen bir kişi, yolumuzu keserek hoşluk süreçlerinde kampanya olduğunu belirterek bizi salona davet etti. Salona çıktığımızda bir işçi bizi karşılayarak süreçler hakkında bilgi verdi. Kampanyayı satın aldığımızda ise kapora bırakmamız gerektiğini söylemiş oldu. Lazer aygıtının markasını sorduğumuzda ise bu kişi mevzuyu geçiştirmeyi tercih etti. Ofisin duvarında ise en kıymetli şey olan çalışma ruhsat dokümanı yoktu.

Şirinevler’de ise caddede bir dakika içerisinde 3 kişi yolumuzu keserek merkezlerinin yeni açıldığını ve piyasanın epey altında kampanyalarının olduğunu söylemiş oldu. Çıktığımız bir hoşluk salonunda resmi bir iş yeri olduğunu gösteren hiç bir yazı yoktu. Lazer sürecini yapacakların ustalık evrakı olup olmadığını sorduğumuzda ise çabucak hepsi husus geçiştirmeyi tercih etti. Epilasyon hanutçuluğunun tehlikeli boyuta ulaştığını belirten İstanbul Hoşluk Uzmanları ve Dövmeciler Esnaf Odası Lideri Ayşe Aydın, “Valiliklere, belediyelere, kaymakamlıklara, kolluk kuvvetlerine epeyce büyük iş düşüyor. Bu stil davranan beşerler, sahtekar ve dolandırıcıdır. Yolunuzu kesen bu üslup beşerler olduğunda çabucak polisi arayın” uyarısında bulundu.

Epilasyon icrası

Yolu kesilerek tanıtılan kampanya için senet imzalayanlardan icralık olanlar da oluyor. Kadıköy’de yürürken bir hoşluk merkezi çalışanının önünü kestiğini ve dayanak olmak için merkeze çıktığını anlatan Ayşenur Sağlam, “Beni ayaküstü lafa tutarak paket indirimi diye senet imzalattılar. daha sonrasında vazgeçtim gitmekten. Hizmet verilmediği takdirde fiyat alımı kelam konusu olamaz. Fakat hiç almadığım hizmet için bana icra haciz yoluyla 1050 TL olan paketi 2 bin 400 TL olarak ödettirdiler” dedi.