Sultangazi’de can pazarı! Sürücüyü kurtarmak için vakit içinde yarıştılar

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Kaza TEM Otoyolu çıkışı Lütfü Aykaç Bulvarı’nda saat 09.30 sıralarında meydana geldi. Teze nazaran, Faruk Varol’un kullandığı 23 TC 420 plakalı kamyonun frenin tutmaması kararı sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Refüjden geçerek karşı yola geçen kumaş yüklü kamyon arabası ezdi.

Arabanın şoförü sıkıştı. Olay yerine polis itfaiye ve sıhhat grupları sevk edildi. Polis takımları etrafta güvenlik tedbiri alırken itfaiye grupları arabada sıkışan sürücüyü kurtarmak için vakit içinde yarıştı. Şoför itfaiye grupları tarafınca çıkartılarak sıhhat gruplarına teslim edildi. Yaralının durumunun güzel olduğu öğrenildi. Kazada Gökhan Çelik ise yeşil ışığın yanmasıyla arabasıyla kazadan kıl hissesi kurtuldu.

“FRENİ TUTMADI O BİÇİMDE OLDU”

Kamyon sürücüsü Faruk Varol, “Kumaş yüklü kamyonla hareket halindeydim. Fren tutmadı.” dedi

Kazadan son anda kurtulan Gökhan Çelik, “Soldan bir kamyon geliyordu. Ben gaza bastım. Bana sürterek vurdu ancak gerideki otomobilin üstüne düştü. Kıl hissesi kurtuldu. Gaza basarak kurtarmaya çalıştım.” dedi.

Görgü şahidi Engin Özkaya, “Freni patlamış otomobilin üstüne devrildi. Otomobilin ortasında bir kişi vardı çıkardılar. Karşı yoldan freni patlamış, kaldırımı geçerek aracın üstüne devrildi.” tabirini kullandı.

Kaza niçiniyle Lütfü Aykaç Bulvarı’nda ağır trafik oluşurken araçların kaldırılmasıyla trafik olağana döndü.