Sırp modele darp davasında karar! Direktör sevgiliye 9 ay mahpus

Bilgin

Global Mod
Global Mod
İstanbul Ortaköy’de 2 Haziran 2019 tarihinde argümana göre, organizatör ve direktör Davet Tortop, bir arada yaşadığı eski sevgilisi Sırp Model Tanja Dukic’i meskene kilitleyerek darp etti. Meskenden kaçan Dukiç polise giderek şikayetçi oldu. Şikayet daha sonrası Davet Tortop hakkında, “cebir ve tehdit suretiyle hürriyeti tahdit” hatasından dava açıldı. İstanbul 8. Asliye Ceza Mahkemesi’nde bugün yapılan duruşmaya sanık Davet Tortop ve Tanja Dukiç avukatlarıyla birlikte katıldı.

“TEK KUSURUM İNTİHAR ETMESİNİ ENGELLEMEKTİ”

Duruşmada savunma yapan sanık Davet Tortop, hakkındaki suçlamaları reddederek, “Benim konutum Ortaköy’ün göbeğindedir. İçerisi camdır. İnsan mevt tehlikesindeyse cama çıkar bağırır. Hasta olduğunu söylemiş oldum. Değil dediler, doküman sunduk. İlaç kullanıyor dedim. Hayır dediler, evrak sundum. Hastaneyi aradığımı söylemiş oldum. Aramadı dediler evrak sundum. Benim tek kusurum bipolar hastasının kriz anında intihar etmesini engellemekti. yeniden olsa yine yaparım” dedi.

Model sevgilisini döven direktöre 1 yıla kadar mahpus istemi Model sevgilisini döven direktöre 1 yıla kadar mahpus istemi Haberin Tüm Görselleri

“SÜREKLİ PALAVRA SÖYLÜYOR”

Avukat beyanlarının akabinde sonucu açıklayacağını söyleyerek sanıktan son kelamı soruldu. Sanık Tortop son kelamında, Dukiç’in birebir olayı Hindistan’da da yaşadığını anlatarak, “Bu bayan bipolar hastalığından kaynaklanan daima palavra söylüyor. Birebir senaryo ünlü olmak ismine kendini kıymetli hissetmek ismine daima ilgiyi kendi üzerine çekmek ismine bu biçimde davranıyor. Ben onu dövsem beni nasıl ısırır benim boyuma bakar mısınız?” dedi.

Alınan beyanların akabinde sonucunı açıklayan mahkeme sanığı “sıradan taammüden yaralama” cürmünden 9 ay mahpus cezasına çarptırdı. Mahkeme cezanın ertelenmesine karar verdi.

Genç model Ortaköy’de kabusu yaşadı!Genç model Ortaköy’de kabusu yaşadı! ‘Çığlık attım, her şeyi denedim!’Haberin Tüm Görselleri

“CEZA YETERSİZ”

Duruşma daha sonrası açıklama yapan Sırp model Tanja Dukiç sanığın ceza aldığına keyifli olduğunu söyleyerek, “Ama bu gerçek ceza değil. Zira boğazıma bıçak dayadı, bana makus davrandı, azap etti. Yaşadıklarıma karşı bu ceza yetersiz. Mahkemede bir sürü palavralar söylemiş oldu, benim hasta olduğumu söylemiş oldu. Madem hastaysam benimle niye münasebet kurdu? Ben kazandım. Daha fazla ceza almasını umuyordum ancak olmadı. Ne yazık ki Türkiye’de erkekler bayanlardan daha üst konumda tutuluyor. O hayatımda gördüğüm en profesyonel yalancı” dedi.