Sarıyer’de dehşetli cinayet! Arkadaşını uyardı, kalbinden bıçaklanarak öldürdü

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Olay, dün saat 18.30 sıralarında Sarıyer Büyükdere Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye bakılırsa, çay bahçesi sahibi Bürkan Kocaacar ve Serkan D. içinde alkol kullanma niçiniyle tartışma çıktı. Tartışmanın kısa müddette hengameye dönüşmesi daha sonrasında, Serkan D. cebinden çıkardığı bıçağı Bürkan Kocaacar’ın kalbine iki defa sapladı.

Bıçak darbesiyle Bürkan Kocaacar kanlar ortasında yere yığılırken, Serkan D. ise olay yerinden kaçmaya başladı. Arbede esnasında da bacağından yaralanan Serkan D., Sarıyer Devriye Takımlar Amirliği polisleri tarafınca olay yerinin yaklaşık 100 metre ilerisinde kıskıvrak yakalanırken, bıçağa da el konuldu. Gözaltına alınan Serkan D. tedavisinin akabinde emniyete gdolayıldü.

UYARDIĞI ARKADAŞI KALBİNDEN BIÇAKLADI

Kalbinden bıçaklanan Bürkan Kocaacar, ihbar üzerine gelen sıhhat grupları tarafınca birinci müdahalesi olay yerinde yapıldıktan daha sonra Sarıyer Seyrantepe’deki Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Çabucak ameliyata alınan Kocaacar, hastanede yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak ömrünü kaybetti. Öldürülen şahsın 24 yıl evvel işlediği bir cinayet niçiniyle cezaevine girdiği ortaya çıktı. Ayrıyeten öldürülen Bürkan Kocaacar’ın arbede öncesi silahını arkadaşı Zeki Barbaros Ç.’ye verdiği ve Ç.’nin de olay yerinden silahla uzaklaştığı öğrenildi.

“SADECE MEVT HABERİNİ SÖYLEDİLER”

Ölen kişinin komşusu olduğunu söyleyen bayan, “Yan yana otuyordum Bürkan’la. İçime bir zahmet geldi. Ayağa kalktım. niye bu biçimde oldu dedim. Allah’ım iyi haber dedim. Meskenime gittim olayı duydum. Yalnızca mevt haberini söylemiş olduler. daha sonrasında kötü oldum meskende. Attım kendimi dışarıya. Buraya gelince fenalaştım” dedi.

“DİREKT GELİP KALBİNDEN BIÇAKLAMIŞ”

Kavga etmeden oturduğu yerde Bürkan Kocaacar’ın kalbinden bıçakladığını söyleyen bayan, “Oğlum elime doğdu o çocuk benim. O işletiyordu. Daima ellerinde tabanca ile gezen insanlardı ancak bu kadar bıçakla bilmiyorum. O da yanında çalışıyordu aslına bakarsan. Lakin ortalarında ne geçti bilmiyorum. Hengame olmamış, direkt gelip oturduğu yerde kalbinden bıçaklamış” biçiminde konuştu. Polis gruplarının olayla ilgili çalışması sürüyor.