Samir Nasri’nin son imgesi olay oldu

Libero

New member
Bir devir Harika Lig gruplarından Antalyaspor forması da giyen ve geçen dönem futbolu bırakan Samir Nasri, yardım maçında bir daha yeşil alanlara döndü. Fransız eski futbolcunun son imajı, futbolseverleri şaşkına çevirdi.

Bir periyot Antalyaspor forması da giyen ve geçtiğimiz ay faal futbolculuk ömrünü noktalayan Samir Nasri’nin son imajı şaşkınlık yarattı.

2 dönem evvel Belçika takımı Anderlecht’te oynayan ve geçtiğimiz dönemi kulüpsüz geçirdikten daha sonra futbolu bırakma sonucu alan Nasri, bu sonucunda doping cezası almasının büyük bir hissesi olduğunu söylemişti.

Mevzuyla ilgili olarak Nasri, “O devir beni epey yaraladı ve futbolla alakamı değiştirdi. Bu niçinle bırakma sonucu aldım. Asla doping yapmadım, haksızlığa uğradım. Sakatlığım için vitamin desteği almıştım ve bunun kurbanı oldum” tabirlerini kullanmıştı.

Marsilya altyapısında yetişen ve mesleği boyunca Arsenal, Manchester City ve Sevilla üzere üst seviye ekiplerin formalarını giyen Nasri, 2017/18 döneminin başında Antalyaspor’a transfer olmuştu.

İşte o fotoğraf: