Plague Inc’in geliştiricilerinden gelen yeni oyun Rebel Inc: Escalation taşınabilir aygıtlar için çıktı

• Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi
A

admin

Guest
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Ndemic Creations’ın yaptığı, strateji oyunu Rebel Inc: Escalation, sonunda çıkışını yaptı.

Bilhassa pandemi devrinde Plague Inc. oyunu ile biroldukca insanın tanıştığı Ndemic Creations’ın yeni oyunu Rebel Inc: Escalation da strateji tipinde. Fikir olarak da Plague Inc ile birebir lakin tema olarak tam zıttı olduğunu söyleyebiliriz.

Oyunu şu anda App Store ve Google Play‘den satın alarak oynayabilirsiniz. Oyunun ayrıntılı tanıtımını fragmanını ve mağaza sayfalarını aşağıda bulablirsiniz.

Rebel Inc: Escalatio Fragman

İsyanı durdurabilir misin? Plague Inc.’nin yaratıcılarından, eşsiz ve etkileyici bir politik/askerî stratejik simülasyonu.

Savaş bitmiş oldu, lakin hepimiz bunun ne demek olduğunu biliyoruz. İsyancı ögelerin gücü ele geçirmesine müsaade vermeden; savaş yüzünden harap olmuş bir ülkede istikrarı sağlamak için insanların kalbini ve fikrini kazanmalı, ordu ve kamu evvelarini istikrarda tutmalısınız.

Rebel Inc., 100 milyondan fazla oyuncusuyla en tanınan fiyatlı oyunlardan biri “”Plague Inc.””nin yaratıcısının orijinal oyunudur. Hoş grafikleri ve eleştirel beğeni toplayan zekice hazırlanmış oynanışıyla Rebel Inc., direnişin karmaşıklığından ve neticelerindan ilham alan ilgi alımlı ve stratejik bir meydan okuma sunuyor.

Özellikler:

• Şahane modellenmiş beş bölgede istikrarı sağlayın
  • Yenilikçi isyancı taktikleri
  • Lokal idaresi güçlendirmek için gerçekçi teşebbüslere yatırım sağlayın
  • Kapsamlı araştırmaya dayanan son derece detaylı, çok gerçekçi dünya
  • Akıllı stratejik ve taktiksel Yapay Zekâ
  • Kararlarınızla şekillenen karmaşık anlatım algoritmaları
  • Külliyen farklı yeteneklere sahip altı eşsiz vali
  • Kapsamlı oyun içi yardım ve eğitim sistemi
  • Kaydet/Yükle seçenekleri
  • İnternet kontağı gerekli değildir
Rebel Inc‪.‬ Ndemic Creations LTD Oyunlar ₺18,99 265,1 MB