Oyun parkında 3 çocuğa taciz iddiası! 75 yaşındaki şahıs tutuklandı

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Alınan bilgiye bakılırsa, Çınarcık Meydanı’nda bulunan oyun parkında 3 erkek çocuğa cinsel tacizde bulunduğu tez edilen Orhan Kudret Ç. (75), şikayet üzerine gözaltına alındı. Emniyetteki süreçleri tamamlanan şahıs, akabinde Yalova Adliyesi’ne sevk edildi. Zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

“O ADAMI DIŞARI ÇIKMASINLAR”

Mağdur çocuklardan birinin annesi olan Gülçin T., bir müddetdir çocuğunu rahatsız eden şahsı bulmak için çabaladığını söz etti. Gülçin T., kendi çocuğu üzere mağdurların var ise ortaya çıkmasını istediğini lisana getirerek, “Ben bu 3 çocuktan daha fazla çocuk var ise Çınarcık’ta taciz edilen yahut öbür bir şey yapılan her insanın çocuklarına sorup öğrenmelerini istiyorum. O adamı dışarı çıkmasınlar. Yalnızca kendi çocuğum için değil, başka çocuklar için de” dedi.

Yüzde 70 engelli olduğu ve akli istikrarının yerinde olmadığı sav edilen zanlının bırakılması halinde çocukları kabus yaşamaya devam edeceğini söyleyen Gülçin T., “Serbest bırakılmasından korkuyorum. Şayet dışarıya bırakılırsa ya benim çocuğuma ya da öteki çocuklara musallat olacak. Bu raporu dikkate alınmasın. Ben bu insanın içeride kalması için elimden geleni yapacağım. Bu mevzunun gerisini bırakmayacağım. Son olarak yakalandığında Çınarcık Meydanında çocukların etrafında rahatsızlık veriyordu. Parkta bilhassa kaydıraktan çağırdığı çocuklarla konuştuğunu bakılırsanler var. Onlar da sözlerini verdiler. Bütün aileler çocuklarına sorsunlar, kızmadan, bağırmadan bu biçimde bir durum var mı, onları rahatsız eden var mı diye” diye konuştu.