Onkolojik hasta başkalarına ilham vermek için hayatta kalır

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Bugün Peru kökenli Sugey Ram'ı gören, metastatik kanserle savaşırken yaşayan yokuş yukarı, bu büyüklüğün beklenmedik bir tıbbi teşhisi olan “karanlığın” üstesinden gelmeyi başarana kadar hayal edemedi.

Yaklaşık dört yıl, “kader” gününden bu yana, bir telefon görüşmesinin inşaat sektöründe ve iki kızının annesinde çok agresif meme kanseri olduğunu ve prognozunun cesaret verici bir şey olmadığını söyledi.

“O zaman odamın penceresinden giren günün ışığı karanlıklaştı. Kendimi yere attım ve bunun bir kabus olduğunu düşündüm “diyor Amerika'nın sesi. “Kalkmaya karar verdim, nefesimi geri kazandım ve hastalığa karşı karşıya kaldım,” diye ekledi bu kanserden kurtulan.

4 Şubat'ta anılan Dünya Kanseri Günü'nde, bu anne ve Peru kökenli karısı, kanserin onu ölüm hakkında düşünmekten uzak bir şekilde, hayatını yeniden icat etmek için hayatını vermesini sağladı, kendini sevgiyle doldurmaya ve sadece iyileşmeye başlamaya başlamaya başlamaya başlamasını sağlıyor. beden ama aynı zamanda ruh.

Amerika Birleşik Devletleri'ndeki Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezlerine (CDC) göre, 2001 yılında 1.777 566 yeni kanser vakası bilgilendirildi ve 2022'de 608.366 kişinin kanserden öldüğü tahmin ediliyor.

Peru kökenli Sugey Carnero, Sugey Inspiration'ın misyonunun kanserden sonra hayat olduğu mesajını getirmek olduğunu belirtiyor.

“Kanser kötü sarılmış bir hediye oldu çünkü şimdi olduğum Sugey birkaç yıl önce Sugey değil. Farklı bir insan olduğumu düşünüyorum çünkü kanser bana nefes aldığım havadan hayat veren her küçük şeye değer vermeyi öğretti, aşk, çiçekler, gülümseme, “diyor Sugey Carnero.

“Bencil bir insan olmayı bıraktım. Bu dünyada yalnız değiliz ve empatik olmalıyız ve yardım etmeye istekli olmalıyız. Paraya sahip olmak gerekli değil, bazen bir cesaret ya da gülümseme yeterli. Bu şekilde, bu şekilde, Çok sevgi ve sarılmalarla kanseri iyileştirmeye yardımcı olabileceğinizi öğrendim ve bu yüzden bugün buradayım ”diyor deneyimi ile ilham vermeye çalışan bu kadın.

“Teşhis Kaderi”

Sugey Carnero, tanıdan önce sağlıklı bir yaşam tarzı koruduğunu, sık sık egzersiz yaptığını ve iyi bir diyet sürdürmeye çalıştığını, böylece kanser teşhisi alacağını asla hayal etmediğini belirtiyor.

“Vazgeçiyordum ve cehalet için vücudumun verdiği bildirimleri görmezden geldim. Göğsümde ani paketler, ancak bunun anne sütü biriktiğini ve böyle olmadığını düşündüm” diyor Sugey.

Sugey Carnero, kanser hastalarına nefes ve mentorluk sözleri sunuyor.

16 ameliyat, birkaç kemoterapi ve radyasyon döngüsü yaşadıktan sonra Sugey Carnero, daha güçlü hale geldiğini ve hala tedavilerin sekellerinin hastalığın üstesinden gelebileceğini itiraf etmelerine rağmen, kanserimi yalnızlık içinde geçmediğim için “itiraf ediyor.

“Benim durumumda olduğu kadar kader teşhisi aldığınızda, seçmeniz veya üstesinden gelmek için tüm olası gücünüzle mücadele etmeniz veya mücadele etmeniz gereken yerdir. Tüm tahminlerle savaşmaya karar verdim.” Dedi.

Sugey ilhamı nasıldı?

Sugey Inspiration, kurucusunun söylediği gibi, bir yayın “hatası” için doğdu. Facebook profili için özel bir video ne olurdu ve ikili Masectomy Cerrahisi'ne girdiğini bildirdi, birkaç “beğenme” ve “yorum” alan halka açık bir mesaj haline geldi.

“Onlara veda etmek için bir video yaptım, bana hayat veren 'Bubis'im, kızlarıma hayat verdiler, büyümemin bir parçasıydılar, gençliğimin, her kadın gibi, ama her zaman cesaret veriyorlar. Ne yaptım Anesteziden ayrıldığımda videonun aynı durumdan geçen birçok kadın tarafından görüldüğünü ve bana ilham kaynağı olduğunu söyledi.

Sugey Inspiration, o zamandan beri Meksika ve Peru'ya özel vurgu yapan farklı ülkelerdeki kadınlar ve onkolojik hastalarla bir destek ağı oluşturdu. Bilgilendirici atölyeler sunarlar ve özel bağışlar yoluyla bu kadınların üretken ve kendiliğinden yeterli olabilmesi için iş eğitimi verirler. Ayrıca bu durumda insanlara duygusal ve maddi destek sunar.

Bu ağ aracılığıyla erken tespit, kendini keşfetmenin önemi ve kendiliğinden olmayan bir şekilde eğitim almaya çalışıyoruz, ancak kurucuya göre en önemli şey “kanserden sonra yaşam” mesajını iletmektir.

“Kanserden sonra, üstesinden gelinmesi gereken ameliyatlar, hayata ve birçok kez iyileştirilmiş bir hayata dönebilirsiniz. Önemli olan çok olumsuz, olumlu bir şey bulmaktır. Bu yolda kurdukları birçok kız kardeşle tanıştım Amacı çünkü her zaman, tedavisi olduğunda kanserli her kadının bir amacı olduğunu ve her zaman umut olduğunu söylüyorum, “diyor Sugey Carnero.

Amerika'nın Sesi ile bağlantı kurun! Kanallarımıza abone olunYouTube– Whatsapp ve al Bülten. Bildirimleri etkinleştirin ve bizi takip edin Facebook– X Ve Instagram.