Nurcan Seçer’in vefatına ait yakışıksız paylaşım! Aile şikayetçi oldu

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Olay, geçtiğimiz hafta Burç Mahallesi Atatürk Caddesi’nde meydana geldi. Nurcan Seçer, işlettiği dönercide eşi Serhan Seçer tarafınca av tüfeği ile vurularak öldürüldü. Olayın akabinde kaçan kuşkulu polis takımlarınca yakalanırken, ağır yaralanan bayan Burdur Devlet Hastanesinde ömrünü kaybetti. Kuşkulu çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

HASTANEDE UYGUNSUZ İMAJLARI ÇEKİLDİ SAVI

Olayın akabinde kardeşinin hastanede çekilen uygunsuz imajlarının internet ortamında paylaşıldığını argüman eden ağabey Ömer Kılıç, “Kardeşimizi kaybettik hayli üzgünüz, bu acıyı tanım edemem. Biz bu acıyı yaşarken hastanede vazifeliler tarafınca kardeşimin uygunsuz görüntüleri paylaşılmış. Onun için kabahat duyurusunda bulunduk. Hatalıların cezasını almasını istiyoruz. Beşerler bu kadar vicdansız olabiliyor. Onların da çocukları, eşleri var. Ayıplıyorum” halinden konuştu.

SİLAH TUTUKLUK YAPINCA KURTULDU

Ayrıyeten olay günü yaşananlar hakkında da yeni ayrıntılar anlatan Kılıç, “vakadan daha sonra bana da silah doğrulttu. Silahın tetiğini çekti fakat patlamadı. Tüfeği bir daha kurup ateşledi, bir daha patlamadı. Allah korudu. O ortada babam ortaya girdi. Kendi babası da karşı dükkândan geldi ve ben o an dışarıya kaçıp polisi aradım” dedi.

Müşteki Avukatı Süleyman Kesici yaşanılan durum hakkında, “Olayı takip ediyoruz. Müvekkilim daha kardeşinin acısını yaşarken bu uygunsuz manzaraların ortaya çıkması acısını katlamıştır. Bundan dolayı kendisi üzgün ve bununla ilgili bir cürüm duyurusunda bulundu. Bu manzaraların toplumsal medyada paylaşılması cürüm teşkil ediyor. Bununla ilgili de bu imgeleri paylaşanların hak ettikleri cezayı almaları için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.