Motorola Edge 30 Pro’nun birtakım özellikleri ve fiyatı ortaya çıktı

A

admin

Guest
Lenovo bünyesindeki Motorola, bu ay içerisinde yeni modeli Motorola Egde 30 Pro’yu tanıtmaya hazırlanıyor. çabucak hemen tanıtım gerçekleşmeden sızdırılan Motorola Edge 30 Pro, bugün birtakım özellikleri ve fiyatı ile karşımıza çıktı. Gelin Edge 30 Pro’nun mümkün özelliklerine göz atalım.

Motorola Frontier tasarımı ve özellikleriyle sızdırıldı

2 hf. evvel eklendi

Motorola Edge 30 Pro’nun özellikleri şekilleniyor

Motorola’nın 24 Şubat tarihinde global bir lansman etkinliğinde tanıtmasını beklediğimiz yeni modeli Motorola Edge 30 Pro, bugün birtakım özellikleriyle karşımıza çıktı. Sızıntılara göre Motorola Edge X30 aygıtının bir daha markalanmış bir versiyonu olacak olan Motorola Edge 30 Pro, içerisinde Qualcomm tarafınca geliştirilen Snapdragon 8 Gen 1 yonga setini taşıyacak.

Aygıtın tek versiyon olarak 8GB + 128GB biçimde satışa sunulacağını sızdıran kaynaklar, Edge 30 Pro‘nun 8GB RAM bellek ile geleceğini doğruluyor. Tabi depolama tarafında da 128GB‘lık bir disk aygıta eşlik edecek. Android 12 işletim sistemi ile pazara giriş yapması beklenilen aygıtın Android 13 hatta Android 14 işletim sistemlerini destekleyeceği de gelen sızıntılar içinde.

Son olarak aygıtın ortalama 45000-50000 Yen içinde bir fiyatla satılacağını söyleyen sızıntı sahibi, azamî fiyatın 55999 Yen olduğunu argüman ediyor. Yani Motorola Edge 30 Pro sızıntılara bakılırsa ortalama 6000 TL üzere bir fiyatla pazara giriş yapacak.

• Anasayfa
  • Taşınabilir Teknolojiler
  • Cep Telefonları Haberleri
  • Motorola Edge 30 Pro’nun kimi özellikleri ve fiyatı ortaya çıktı