Marcao, Kerem ile hengamesini anlattı

Libero

New member
Galatasaray’ın 2019 yılında takımına kattığı Brezilyalı savunmacı Marcao, sarı-kırmızılılarda geçirdiği süreçte ekibin en değerli isimlerinden birisi haline geldi. Deneyimli oyuncu, beIN SPORTS’a özel bir röportaj verdi. Marcao, dönem başında Kerem ile içinde yaşananları da anlattı.

Bu dönem başında Kerem Aktürkoğlu ile saha içerisinde hengame eden yıldız oyuncu, ondan sonrasında özür dilemiş ve cezasını çektikten daha sonra takıma bir daha dönmüştü.

Marcao şunları söylemiş oldu:

“İstenmeyen bir olay yaşandı. Ruhsal olarak güç günler geçirdim lakin taraftarımız bana dayanak verdi. Uzun bir vakit oynamadıktan daha sonra alana dönüp beni kucaklamaları beni fazlaca memnun etti.

Kerem’le yaşadığım olay beni üzdü. Pişman oldum. Güç günler geçirdim lakin bu günleri biraz daha yeterli geçirmemin niçini Fatih Hoca’ydı. Bana, yanlış ve yanılgılı olduğumu söylemiş oldu. ‘Bu olayı geride bırakacağız, vakte gereksinimimiz var lakin dayanağımız seninle olacak.’ dedi.

Fatih Terim, futbolcularına ve Florya’daki herkese bir baba üzere davranıyor. Herkese yardım ediyor. Bunu bilmek ve hissetmek epeyce pahalı. Galatasaray’ı Galatasaray yapan, Türkiye’nin en büyük kadrosu yapan özelliklerden biri bu. Baştaki önderin bir baba üzere davranması.”