Maç Tahlili Antrenörlüğü Eğitim Programı tamamlandı

SmokePlumes

Active member

Türkiye Futbol Federasyonu ile Acıbadem Sports işbirliğinde düzenlenen Maç Tahlili Antrenörlüğü Eğitim Programı’nın yeni devirdeki birinci eğitimi 14-20 Şubat 2022 tarihleri içinde 40 aday antrenörün iştiraki ile gerçekleştirildi.

6 günlük eğitim ve 1 günlük ferdî kıymetlendirme formunda yürütülen programda eğitimci olarak TFF Antrenör Eğitimcisi Serkan Emre Sefa ve TFF Futbol Gelişim Yöneticiliği Teknik Koordinatörü Dr. Erden Or nazaranv aldı. Maç Tahlili Antrenörü Dr. Yılmaz Yüksel ve Trabzonspor Atletik Performans Antrenörü Özerk Tufan’ın da konuk konuşmacı olarak katkı sağladığı programa Acıbadem Sports’u temsilen Dr. Anıl Işık katıldı.

Futbol Gelişim Direktörlüğü’nün antrenör eğitiminde gerçekleştirdiği yenilenme periyodu kapsamında yürütülen programda adaylar kendilerine verilen ödevler çerçevesinde mikro küme çalışmaları yaparak her gün sunumlar gerçekleştirdi. TFF Futbol Gelişim Yöneticisi Oğuz Çetin, temel antrenör eğitim programlarının yanında günümüz futbolunda büyük kıymet kazanan ihtisas eğitimlerine de titizlikle eğildiklerini, bu kapsamda her istikametten geliştirilen Maç Tahlili Antrenörlüğü Eğitim Programı’nın muvaffakiyetle gerçekleştirildiğini söylemiş oldu. Çetin, aday antrenörlerin iştirakçi yaklaşımlarıyla programa zenginlik kattığını belirtti.