Konut sahibi konutu sattı, 4 çocuğuyla sokağa attı

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Eşinden ayrıldıktan daha sonra 4 çocuğuyla birlikte, iki aylık depozito ve 1200 TL kira bedeliyle kontrat yaptığını söyleyen Öksüz, “Emlakçı meskeni sattığını söyleyip en kısa müddette boşaltmamı istedi. Çocuklarımın okulu konuta yakın olduğu için haziran ayına kadar mühlet vermesini istedim. İki bireyle bir arada, iftara 2 saat kala gelip eşyalarımı boşalttı” dedi.

Ebru Öksüz, sokağa atılan eşyalarının bir kısmını ablasının işlettiği küçük bir marketin deposuna, taşınma zorluğu olan eşyaları da önünde bıraktı. Beyaz eşyalarını ise marketin içine taşıdı. Ebru Öksüz, Avcılar Kaymakamı Kemal İnan’dan yardım istedi.

Öksüz’ün durumunu inceleyen kaymakamlık, çocuklarıyla bir arada süreksiz olarak otele yerleştirdi. Öksüz, polis merkezine giderek emlakçı hakkında da şikayetçi olacağını belirterek, “Ayrıldığım eşimden 1200 TL tazminat alıyorum. Bir tanıdığımın işyerinde çalışıyorum. Bu konutu ablama ve okula yakın olduğu için tutmuştum. Elimdeki kira kontratına nazaran 2 aylık depozitom da onlarda. Buna karşın gelip eşyalarımı kapının önüne koydular. Ben çaresizlik içerisindeyken polisi aramak aklıma bile gelmedi. Tek istediğim çocuklarımla başımızı sokacağımız bir konutun olmasıydı” dedi.

Ev sahibi ile emlakçı ise savlarla ilgili açıklama yapmak istemedi.