Kayınpederine şafak vakti pusu kuran damat yakalandı

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Olay, Canik ilçesi Kuzeyyıldızı Mahallesi’nde dün sabah saat 05.15’te meydana geldi. Edinilen bilgiye bakılırsa, 2 çocuk annesi Derya B., şiddetli geçimsizlik yaşadığı 8 yıllık eşi Ali B.’den (25) boşanmak için bir ay evvel dava açıp babasının meskenine döndü. Mahkeme Ali B. hakkında hem eşi tıpkı vakitte eşinin anne-babasının yanına bir ay müddetle yaklaşmama sonucu verdi. sonucun bitmesine 2 gün kala damat Ali B., Samsun Meyve ve Zerzevat Hali’nde çalışan kayınpederi İbrahim B.’yi (44) takip edip sokakta işe gitmek için arkadaşının aracını beklediği sırada pompalı tüfekle karşısına çıktı. Damat, kayınpederine pompalı tüfekle ateş edip kaçtı. Kanlar ortasında kalarak yaralanan 3 çocuk babası İbrahim B., arkadaşını telefonla arayarak “Vuruldum yetiş” diyerek yardım istedi.

Olay polise ve sıhhat gruplarına haber verildi. Sokak ortasında yaralı olarak bulunan İbrahim B., ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ağır bakım servisinde tedavi altına alınan İbrahim B.’nin hayati tehlikesinin devam ettiği ve sıhhat durumunun ciddiyetine koruduğu öğrenildi.

“ÇEK ABİ ÇEK”

Bugün polis tarafınca gözaltına alınan damat Ali B., Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi Şiddet ve Bayana Karşı Cürümlerle Gayret Ofis Amirliği gruplarındaki sorgulanmasının akabinde Samsun Adliyesine sevk edildi. Adliye önünde imgesini çeken basın basın mensubuna Ali B.’nin “Çek abi çek namusumu temizledim. Namus davası. Namus boşanma yok. Namus namus” demesi dikkat çekti.

Nöbetçi mahkemeye söz veren Ali B. mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.