Kartal Sahilyolu’nda birebir yerde iki kaza!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Kaza saat 08.30’da Kordonboyu Mahallesi Turgut Özal Bulvarı’nda meydana geldi. Pendik istikametine giden Orhan Sarnıç idaresindeki 31 HS 699 plakalı araba, bir anda yavaşladı. Geriden gelen 4 aracın birbirine çarpması kararı zincirleme trafik kazası meydana geldi. O sırada yolda oluşan trafik niçiniyle yolun karşısına geçmek isteyen İEET sürücüsü Ferhat Elmas’a, 34 CFT 377 plakalı Berfin Avcıoğlu idaresindeki araba çarptı. İki başka kazada toplam 3 kişi yaralandı. Yayaya çarpan Avcıoğlu, ağladı.

İhbar üzerine olay yerine sıhhat, itfaiye ve polis takımları sevk edildi. Yaralılar ambulansa konularak, hastanelere kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı bildirildi. Kaza niçiniyle Sahilyolu Pendik istikametine trafik yoğunluğu oluştu. Kazaya karışan araçların yoldan kaldırılmasının akabinde trafik olağana döndü.

“KANAMAYI DURDURDUM”

Otomobil çarpması kararı yaralanan Ferhat Elmas’a olay yerinde birinci müdahaleyi yapan sıhhat çalışanı Erkan Yılmaz, “Kazayı gördüm ve durdum. Yaralının başında kanama vardı. Kanamasını tampon yaparak durdurdum. Ambulans gelene kadar yönetim eder. Durumu yeterli. Ben sıhhat memuruyum” dedi.

?