İtalyan şef Danilo Zanna ile 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek boşanıyor (Tuğçe Demirbilek kimdir?)

Kamelya

New member
yıllar evvel Türkiye’ye seyahate gelen İtalyan şef Danilo Zanna, Tuğçe Demirbilek ile tanıştıktan daha sonra ülkede kalmaya devam etti.

2012 yılında nikah masasına oturan çiftten üzücü haber geldi.

Danilo Zanna ve Tuğçe Demirbilek’in şiddetli geçimsizlik niçiniyle geçtiğimiz günlerde konutlarını ayırdığı ortaya çıktı.

bir arada yaşadıkları Etiler’deki konutundan ayrılan İtalyan şef, bir daha Etiler’de başka bir konuta taşındığı söyleniyor.

AÇIKLAMA GELDİ

Çift, yayınladıkları gönderide, “Kamuoyuna duyuru… Bugün hakkımızda çıkan ayrılık haberi ile ilgili bir açıklama yapmayı gerekli ve uygun gördük. Son vakit içinderda yaşadığımız birtakım fikir ayrılıklarımızı tahlile ulaştıramadığımız için bir ayrılık sonucu aldığımız doğrudur. Başta oğlumuz Zeno Tibet’in sonrasındasında bizlerin yıpranmaması ismine sevgili basın mensubu arkadaşlarımızdan mevzuyla alakalı olarak hassasiyetlerini rica ederiz. Tüm ilgi ve alakanız için teşekkür ederiz.” açıklamalarına yer verdi.

çabucak hemen boşanma davası açmayan ikili, temmuz ayında birlikte tatil yapmıştı.

TUĞÇE DEMİRBİLEK KİMDİR?

Tuğçe Demirbilek, 1981 yılında dünyaya geldi. Aslen Giresunlu olan Demirbilek, yoga eğitmenidir.

2012 yılında dünya konutuna giren Danilo Zanna ve Tuğçe Demirbilek’in bir çocuğu vardır.

Zanna, verdiği bir röportajda eşi ile tanışma kıssasını şu biçimde anlatmıştı:

“Bir gün benim bir Türk arkadaşım beni Türkiye’ye davet etti. Buraya geldiğimde biriyle tanıştım ve aşık oldum. Bugün kendisi eşim. Evlendikten daha sonra burada yaşamaya karar verdik. Aslında ben Şangay’a gitmek istiyordum ancak bunları düşünürken eşim bana gebe olduğunu söylemiş oldu ve Çin’in yemeklerine ve ömür şekline ahenk sağlayamayacağını söylemiş oldu. İstanbul’da yaşamaya devam ettik”