Her satırı dehşet! Tacizle suçlayıp öldürdü; ‘sapıktı’ notu bıraktı

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Süleymanpaşa ilçesi Topağaç Mahallesi’nde yalnız yaşayan Aydın Akar’dan haber alamayan yakınları, evvelki gece yarısı meskenine gitti. Yakınları, Akarı yerde yüzüstü kanlar ortasında yatarken bulunca jandarmaya bildirdi. Meskene giden takımlar, Akar’ın aldığı bıçak darbeleriyle hayatını kaybettiğini belirledi. Akar’ın cesedinin üzerinde, ‘Sapıktı, Allah taksiratını affetsin’ yazılı not bulundu.

Tekirdağ Kent Hastanesi’nin morguna kaldırılan Akarın cesedinde 20’den çok bıçak darbesi olduğu ve boğazının kesildiği belirlendi.

Vilayet Jandarma Komutanlığı Jandarma Hata Araştırma Timi (JASAT) ile Kumbağ Jandarma Karakol Komutanlığı grupları, olayla ilgili çalışma başlattı. Bölgedeki güvenlik kameralarının imajlarıyla Plaka Tanıma Sistemi’nden (PTS), cinayet şüphelisinin İstanbul’da yaşayan A.D. olduğu belirlendi. Jandarma, İstanbul’da düzenlediği operasyonla A.D.’yi, kaldığı otelde cinayette kullandığı bıçakla yakaladı.

‘O OLAYI UNUTMADIM’

Tekirdağ’a getirilen ve ‘uyuşturucu kullanma, yaralama ve hakaret’ hatalarından kaydı bulunduğu belirlenen A.D., sözünde, 2015-2016 yılları içinde Akar’ın İstanbul Zeytinburnu’nda işlettiği bir pastanede yanında çalıştığını söylemiş oldu. Pastanede çalışırken Akar’ın kendisini taciz ettiğini öne süren A.D., “O olayı unutmadım. Akar’ın izini kaybetmiştim, yaptığım araştırmada Tekirdağ’a geldiğini öğrendim. Konuşmak için meskenine geldim ve konuştuk. sonrasındasında da bıçaklayarak öldürdüm” dediği açıklandı.

Jandarmadaki süreçlerinin akabinde adliyeye sevk edilen A.D., çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği’nde tutuklandı.