Hava paklığında LG PuriCare farkı

Manolya

Global Mod
Global Mod
Soğuk ve yağışlı kış aylarının en büyük meselelerinden biri pak havaya erişiminin kısıtlanması. LG PuriCare 360, bulunduğu ortama pak ve taze hava sağlamanın yanı sıra, bu havayı Clean Booster özelliği ile 7,5 metreye kadar iletiyor. Tasarımı ile dikkatleri çeken LG PuriCare 360, HEPA filtresi ve havadaki alerjenlerin yüzde 90’ınından fazlasını ortadan kaldıran astım ve alerji dostu bir tahlil sağlıyor.

Kapalı ortamlarda, iç yer havasının paklığını sağlamak büyük bir sıkıntı. Her ne kadar pencereler açılıp pak hava alınmaya çalışılsa da, dışarıdaki havanın paklığı de soru işareti… Bilhassa büyük kentlerde yaşayanlar için egzoz dumanı, inşaat tozu, kir ve yakıt kalıntıları ile dolu hava ile iç yerleri temizlemeye çalışmak büyük sorun. Sadece bu niçinle ortaya çıkan teneffüs yolu hastalıkları bile var… Yapılan araştırmalar, gelişmişlik seviyesi yüksek ülkelerde toplumun her üç bireyden birinin astım hastası olduğunu gösteriyor. Türkiye’nin metropolü İstanbul’da ise, her 5 çocuktan biri astım hastası…

Olağan kaidelerde bir insanın her nefeste 350 ml hava kullandığını kabul edersek, günde ortalama 8 bin litre hava tükettiğimiz manasına geliyor. Yalnızca bu sayı bile, soluduğumuz havanın kalitesinin ehemmiyetini gösteriyor. Pak ve kaliteli hava gereksiniminden yola çıkan LG Electronics (LG), ihtilal yaratan hava temizleme aygıtı PuriCare 360 ile, bulunduğu ortama pak ve taze hava sağlıyor.

360 Derece Dönerek Havayı Temizliyor

Tasarımı ile bulunduğu her ortamı güzelleştiren LG PuriCare, 360 derece dönerek nerede konumlandığı fark etmeksizin, bulunduğu alandaki tüm havayı temizliyor. LG PuriCare 360’ı başka hava temizleyicilerden ayıran 360 derece dönme özelliğine, pak havayı 7,5 metre ileri taşıyan CleanBooster özelliği de eklenince, 100 metrekarelik alanı dakikalar içerisinde arındıran bir havalandırma sağlanıyor.

LG PuriCare’de bulunan aksiyel-santrifüj fanı ve v-başlıklı yönlendirme kanalı, klâsik eserlere göre yüzde 20 daha kuvvetli arındırma sağlıyor. CleanBooster ise, pak havayı en uzak köşelere iletmek için yükseliyor ve dönerek çalışmaya başlıyor. bu biçimdece pak hava odanın her yerine ulaşıyor.

Solunan havanın kalitesi bilhassa astım ve gibisi teneffüs yolu sorunu olanlar için fazlaca daha değerli. LG PuriCare 360, eşsiz arıtma formülü ve olağanüstü oldukçalu filtre sistemi ile daha saf ve pak hava sağlamak için altı farklı tipte partikülü yakalıyor. True HEPA filtre sistemine sahip olan LG PuriCare 360, fazlaca ince toz ve alerjenlerin de dahil olduğu 0,3 mikrona kadar olan partiküllerin yüzde 99,97’sini yakalayabiliyor. Bu hem de, konutta patili bir dostla yaşan kullanıcılar için de büyük rahatlık sağlıyor. Ayrıyeten, makus koku ve ziyanlı gazları da yok eden LG Puricare 360 ile konut içerisindeki yemek, parfüm, paklık niçiniyle kullanılan kimyasal hususların kokusu da dakikalar içerisinde ortadan kalkıyor. Tüm bu özellikleri ile LG PuriCare 360, astım ve alerji dostu olarak nitelendiriliyor.

Bebekler İçin de Pak Hava

LG PuriCare 360, bebekli ailelerin pak hava gereksinimine da cevap veriyor. Kapalı alanlarda en çok kirliliğin, bebeklerin oyun alanı olan tabanlarda olduğu bir gerçek. LG PuriCare, bağımsız olarak denetim edilebilen alt kanalları çalıştırarak pak havayı direkt yere iletiyor. bu biçimdelikle konutun küçükleri daha pak bir havayla tanışıyor.

ThinQ uygulamasıyla uzaktan da yönetilebilen LG PuriCare 360 ile kullanıcılar mesken haricindeyken bile konutun hava kirliliği düzeyini denetim edebiliyor, gereksinimleri doğrultusunda LG PuriCare’i çalıştırabiliyorlar.

Hibya Haber Ajansı