Gazinin anlattıkları şok etti! ‘Kim olursa olsun’ diyerek dövdüler

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Abdullah Al, 24 Nisan’da pide almak için Güney Mahallesi, Tuğrul Caddesi’ndeki fırına gitti. Burada tanımadığı bir kişi ile tartışan Abdullah Al, çıkışta 3 kişi tarafınca tekme tokat dövüldü. Aldığı darbeler niçiniyle Abdullah Al yere yığılırken, şüpheliler kaçtı. Gelen polislerle merkeze giderek şikayetçi olan Abdullah Al, sonrasındasında Körfez Devlet Hastanesi’ne gitti. Buradan da Derince Eğitim Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen Abdullah Al, denetimlerinin akabinde meskene gönderildi. Meskeninde kötüleşen Abdullah Al, bu kere İzmit’te özel bir hastaneye başvurdu. Bağırsağının yırtıldığı tespit edilen Abdullah Al, ameliyata alındı.

‘BİRLİKTE BANA SALDIRDILAR’

Hastanede tedavisi süren Abdullah Al, yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:

“Pide almak için fırına girdim. Parayı vermek için uzadığımda biri bana ‘Amca üzerime çıkacaksın’ dedi ve beni iter üzere yaptı. Ben de ‘Ne oluyor, biraz saygılı ol’ dedim. O bireyle ufak tefek laf dalaşı yaptık. Pideyi alıp dışarı çıktığımda, kapıda bekleyen şahıslarla birlikte bana saldırdılar. Millet ayıramadı, gerisini hatırlamıyorum. Yalnızca birine polisi aramasını söylemiş olduğimi hatırlıyorum. Dövdükleri sırada beni tanıyan biri dönüp, ‘Abdullah Amca gazi vurmayın, etmeyin’ dedi. Ama saldırganlar ‘Kim olursa olsun’ diyerek saldırmaya devam etti. Şikayetçiyim.”

‘ACİLEN AMELİYATA ALDILAR’

Tekmeler niçiniyle ince bağırsağının hasar gördüğünü ve acil ameliyata alındığını belirten Abdullah Al, “ilk vakit içinderda Körfez Devlet Hastanesi’ne gittiğimde ‘Bir şey yok’ dediler. Kan analizi yaptılar, röntgen çektiler. çabucak sonrasında Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gönderdiler, bir şeyimin olmadığını söylemiş olduler. Konuta geldiğimde de gece kötüleştim. sonrasındasında özel bir hastaneye geldim. Tedavi edip gönderecekler sanmıştım lakin ivedilikle ameliyata aldılar” dedi.

Öte yandan gözaltına alınan 3 kişi, emniyetteki süreçlerin akabinde adliyeye sevk edildi. 3 kuşkulu savcılıktaki sözlerinin alınmasının akabinde özgür bırakıldı.