Libero
New member
Hürriyet gazetesi muharriri Ertuğrul Özkök, bugünkü köşesinde, “Fatih Hoca ‘sirkte’ o zarfı açınca niye kahkaha attı” başlıklı dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.
“Gentleman” mecmuasının, “Yılın İnsanları” ödüllerinin verildiği merasime katıldığını belirten Özkök, Galatasaray Teknik Yöneticisi Fatih Terim’in gecenin esprisini yaptığını söylemiş oldu.
Mükafatı vermek için kürsüye çıkan Terim’in, zarfı açmadan evvel bir konuşma yaptığını belirten Özkök, Terim’in zarfı açtıktan daha sonra oldukça kahkaha attığını söylemiş oldu. Özkök, sonrasındasında yaşananları ve Terim’in söylemiş olduklerini şöyleki aktardı:
“Epeyce güldükten daha sonra şu anonsu yaptı:
“Bana enteresan bir şirketin liderine ödül vermeyi uygun görmüşler. Şirketin ismine bakar mısınız: “GittiGidiyor…”
Bir kahkaha daha attı ve devam etti:
“Teknik yöneticiler için her gün “gitti gidiyor” yazılarının çıktığı bir günde benim için hoş bir ödül oldu…”
Ertuğrul Özkök’ün yazısının ilgili kısmı şöyle:
“Salonun spor kanadı ise Galatasaray yüklüydü.
Galatasaray Kulübü Lideri Burak Elmas…
Teknik Yöneticisi Fatih Terim…
Efes Pilsen Basketbol Takımı’nın koçu Ergin Ataman…
Alışılmış onu da Galatasaray kontenjanından saymak hakikat olur.
Yılın Spor İnsanı Ödülü’nü alırken, iki kere Galatasaraylı olduğunu söylemiş oldu.
*
Gecenin esprisini, kazandığı son maçtan daha sonra keyfi yerine gelmiş olan Fatih Terim yaptı.
İkinci yazıda o espriyi anlatacağım.
‘OOO BAKIN BENDEN KİME ÖDÜL VERMEM İSTENMİŞ’
FATİH Terim ödül vermek için kürsüye çıkıp zarfı açmadan evvel bir konuşma yaptı.
Keyfi hayli yerindeydi.
Mükafatı alan kişiyi açıklamak için zarfı açtığında evvel bir durdu…
daha sonra gülümsedi…
daha sonra kahkahalar atmaya başladı.
Oldukça güldükten daha sonra şu anonsu yaptı:
“Bana enteresan bir şirketin liderine ödül vermeyi uygun görmüşler. Şirketin ismine bakar mısınız: “GittiGidiyor…”
“Teknik yöneticiler için her gün “gitti gidiyor” yazılarının çıktığı bir günde benim için hoş bir ödül oldu…”
*
Bu kere hepimiz kahkahayı bastık.
Hoş bir geceydi.”
“Gentleman” mecmuasının, “Yılın İnsanları” ödüllerinin verildiği merasime katıldığını belirten Özkök, Galatasaray Teknik Yöneticisi Fatih Terim’in gecenin esprisini yaptığını söylemiş oldu.
Mükafatı vermek için kürsüye çıkan Terim’in, zarfı açmadan evvel bir konuşma yaptığını belirten Özkök, Terim’in zarfı açtıktan daha sonra oldukça kahkaha attığını söylemiş oldu. Özkök, sonrasındasında yaşananları ve Terim’in söylemiş olduklerini şöyleki aktardı:
“Epeyce güldükten daha sonra şu anonsu yaptı:
Ertuğrul Özkök’ün yazısının ilgili kısmı şöyle:
“Salonun spor kanadı ise Galatasaray yüklüydü.
Galatasaray Kulübü Lideri Burak Elmas…
Teknik Yöneticisi Fatih Terim…
Efes Pilsen Basketbol Takımı’nın koçu Ergin Ataman…
Alışılmış onu da Galatasaray kontenjanından saymak hakikat olur.
Yılın Spor İnsanı Ödülü’nü alırken, iki kere Galatasaraylı olduğunu söylemiş oldu.
*
Gecenin esprisini, kazandığı son maçtan daha sonra keyfi yerine gelmiş olan Fatih Terim yaptı.
İkinci yazıda o espriyi anlatacağım.
‘OOO BAKIN BENDEN KİME ÖDÜL VERMEM İSTENMİŞ’
FATİH Terim ödül vermek için kürsüye çıkıp zarfı açmadan evvel bir konuşma yaptı.
Keyfi hayli yerindeydi.
Mükafatı alan kişiyi açıklamak için zarfı açtığında evvel bir durdu…
daha sonra gülümsedi…
daha sonra kahkahalar atmaya başladı.
Oldukça güldükten daha sonra şu anonsu yaptı:
*
Bu kere hepimiz kahkahayı bastık.
Hoş bir geceydi.”