Dünya şampiyonu deklare etti: Veda etme vakti

Libero

New member
Toplumsal medya hesabından açıklamalarda bulunan İrem Yaman, şu tabirleri kullandı;

“Her şeyin bir sonu olduğu üzere artık de veda etme vakti beni ben yapan sporuma. Teşekkür edeceğim birfazlaca insan var lakin en epey teşekkür aileme, canım antrenörüm biricik babama! Ve beni sonsuz destekleyen sizlere. Biliyorum her son bir başlangıç ve biliyorum güzeller hep kazanacak!

Her şey 16 yıl evvel küçük bir kız çocuğunun hayaliyle başladı. Birinci karşılaşmamda şampiyonluğu yaşadım ve dünya şampiyonu olacağıma inandım.

Daima yenildim, ağladım, üzüldüm, fazlaca kilolar verdim, ailemi görmedim, yaşıtlarımın yaptığı her şeyin yerine tekvandoyu koydum. Asla pes etmedim! Zira biliyordum bu kadar fedakarlığın sonunda kazanan ben olacaktım. Ve kazandım! Her şeye, herkese karşın azmettim ve kazandım! Her hoş şeyin bir sonu olduğunu bilerek mesleğimin tadını çıkardım.” diyerek Tekvandoyu bıraktığını deklare etti.

İREM YAMAN KİMDİR

İrem Yaman hem Türk kick boksçu tıpkı vakitte tekvandocudur. Dünya Şampiyonası, Dünya Grand Prix ve Avrupa Şampiyonası’nda ikişer, Grand Slam, Akdeniz Oyunları ve Dünya Üniversite Oyunları’nda ise birer altın madalya kazanmış ulusal sportmendir.