Denizlispor’da istifa zelzelesi

Libero

New member
Denizlispor’da çiçeği burnunda idareden 7 yönetici kulübe istifasını sundu. Transfer yasağını kaldırıp dağılan kadroyu destek etmeye çalışan Denizlispor’da usulsüzlük argümanları idaresi karıştırdı. Ege takımında transfer edilen bir futbolcunun mukavelesindeki mali koşulları şaibeli bulan kimi yöneticiler, argümana nazaran duruma reaksiyon gösterip kazan kaldırdı.

TASARRUFUM YOK

Yeşil-siyahlı grupta birinci vakit içinderda eski liderlerden Mustafa Üstek’in de oğlu olan Profesyonel Futbol Şube Lider Yardımcısı Muhammed Üstek istifa ettiğini deklare etti. çabucak sonrasında ise lider yardımcılarından İhsan Niyaz, Nevzat Yılmaz, idare konseyi üyesi Erdinç Bilge ile yedek idare şurası üyeleri Muhammet Künarcı, Murat Gerçek, Ali Yörümez istifa dilekçelerini sürece konulması için kulübe iletti. vazifesinden istifa eden yöneticilerden Muhammed Üstek toplumsal medyadan yaptığı açıklamada şok argümanlarda bulundu. Teknik yöneticilik nazaranvine Serhat Gülpınar’ı getiren kulüpte Üstek, kendisinin hiç bir transferde tasarrufu bulunmadığını belirtti.

İSTİFA EDİYORUM

Üstek, açıklamasında, “Geldiğimiz son noktada üzülerek belirtmek isterim ki profesyonel futbol şubeden sorumlu lider yardımcısı olarak yürüttüğüm vazifemden bugün itibariyle istifa ediyorum. Günlerce telefonlarına bile ulaşılamayan transfer yasağı listesinde bulunan bireylerden 650 bin TL’ye yakın indirim alarak tüyü bitmemiş yetimin hakkı olan paramızı müdafaaya çalıştım. Ek olarak, şu ana kadar yapılan ve son basamakta olan hiç bir transferle alakam ve tasarrufum yoktur. Teknik yönetici dahil. Hususla ilgili ayrıntılı basın açıklamamı, kulübümüzün ortasında bulunduğu durumu da göze alarak önümüzdeki hafta yapacağım” sözlerini kullandı.