bir daha sahanın en uygunuydu

Libero

New member
Üstün Lig´in 3´üncü haftasında GZT Giresunspor, alanında Trabzonspor´a 1-0 mağlup oldu. Trabzonspor’da maçın en uygunu ise Nwakaeme oldu.

7´nci dakikada Trabzonspor öne geçti. Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda Bakasetas´ın art direğe ortasında boşta kalan Nwakaeme baş ile vuruşunu yaptı, meşin yuvarlak ağlara gitti: 0-1.

14´üncü dakikada Flavio´nun ceza alanı yayının gerisinden kaleye gönderdiği şutu Uğurcan denetim etti.

24´üncü dakikada Nwakaeme rakiplerinden topu kurtardıktan daha sonra ceza alanı yayının gerisinden şutunu çekti, Okan meşin yuvarlağı denetim etmeyi başardı.

30´uncu dakikada Djaniny´in ceza alanı sol çaprazından kaleye gönderdiği top az farkla yandan dışarıya çıktı.

36´ncı dakikada Flavio´nun sağ kanattan ortasında altıpasın gerisinde topla buluşan Umut´un gelişine kaleye gönderdiği meşin yuvarlağı Uğurcan ayağıyla çıkardı.

37´nci dakikada Nwakaeme´nin pasında ceza alanı sol çaprazında topla buluşan Bakasetas´ın şutunda meşin yuvarlak yan direğe çarpıp oyun alanına geri döndü.

40’ıncı dakikada ceza alanı sol çaprazından Flavio´nun kaleye gönderdiği topu Uğurcan ayaklarıyla uzaklaştırdı.

58’inci dakikada sağ kanattan Zeki´nin kaleye gönderdiği sert şutu Uğurcan son anda kornere çeldi.

62’nci dakikada Nwakaeme´nin sol kanattan ortasında art direkte bomboş kalan Djaniny´in uygun konumda başla vurdu, meşin yuvarlak az farkla auta gitti.

63´üncü dakikada sağ kanattan Serginho´nun ceza alanına ortasında art direkte boş kalan Sankhare´nin baş vuruşunda meşin yuvarlak az farkla yandan dışarıya çıktı.

70’inci dakikada Yusuf sağ kanattan rakibinden sıyrıldıktan daha sonra şutunu çekti, Okan direk tabanından kaleye giden meşin yuvarlağı son anda kornere çeldi.

90+3’üncü dakikada Abdulkadir Parmak’ın ceza alanı yayının çabucak solundan kaleye gönderdiği şutu Okan denetim etti.

Müsabaka 1-0 Trabzonspor´un üstünlüğüyle sonuçlandı.