Baldızını gebe bırakan enişte hakim karşısında

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Olay, 2021 yılında Kocaeli’de meydana geldi. Teze göre T.S., baldızı M.K.’ye (40) uykusundayken cinsel istismarda bulundu. Olayın ortaya çıkmasıyla T.S. hakkında hata duyurusunda bulunuldu. Savcılıktaki tabirinde suçlamaları kabul etmeyen T.S., olay günü alkolün tesirinde olduğunu ve baldızı M.K.’nin isteğiyle beraberlik yaşadıklarını tez etti. 10 yıldır ruhsal tedavi gördüğünü söyleyen M.K. ise olay günü antidepresan ilacını içerek uyuduğunu, ilacın tesiriyle sabaha kadar uyanmadığını, eniştesinin kendisine cinsel istismarda bulunduğunu, gebe kaldığını ve bebeği aldırdığını belirtti. T.S. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Kocaeli 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde sanığın yargılanmasına devam edildi. Duruşmaya taraf avukatları, tutuklu sanık T.S., mağdur M.K. ve yakınları katıldı. Tabirinde, M.K.’nın ruhsal rahatsızlığı sebebiyle antidepresan kullandığını söyleyen babası, “Damadım T.S.’nin, kızım M.K. ile cinsel münasebete girdiğini öğrendim fakat ben buna inanmak istemedim. Kızım M.K. hasta olduğu için ilaç kullanıyor. Ortadan bir ay geçip M.K.’nin gebe olduğunu öğrendikten daha sonra kızımın doğruyu dediğini öğrendim. Bu olay daha sonrası çabucak şikayette bulunduk” dedi.

Tutuklu sanık T.S.’nin eşi F.S. ise “Olay tarihinde işteydim. Konuta geldiğimde eşim ve kız kardeşim meskende oturuyorlardı. Kız kardeşim bana hastaniçin geldiğini söylemiş oldu lakin ben hastaneye sahiden gidip gitmediğini bilmiyorum. Gece yatmak için odama gittim, kısa bir süre daha sonra da eşim uyumak için yanıma geldi. Sabah saat 06.30’da eşim işe gitmek için uyandı. Gece saatlerinde eşimin yanımda olup olmadığını bilmiyorum. Sabah kalktığımda eşim mutfaktaydı, kız kardeşim ise konuttan gitmişti. 2 gün daha sonra bu olaylar ortaya çıktı ve babam eşimi darp etti. Benim bildiklerim bunlardan ibarettir” diye konuştu.

“EŞİM MAĞDUR DURUMDA”

bundan evvelki duruşmada M.K. uyuduğu sırada kendisine istismarda bulunduğunu söyleyen T.S., “Ailem, eşim dışarıda mağdur durumdadır, tahliye ve beraatimi istiyorum” dedi.

Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.