Bakkallarla ana firmalar içinde taşınabilir irtibat uygulaması

Manolya

Global Mod
Global Mod
Dijital satış temsilcisi GeldiBil ile bakkallar cep telefonu üzerinden ana firmaya direkt sipariş verebiliyor. Firmalar da mevcut müşterilerine şimdiki kampanyaları anında duyurabiliyor, potansiyel müşterilere çarçabuk ulaşabiliyor. Satış gruplarının satış noktalarına ziyaretinin zorlaştığı, birebir temasların zarurî olarak azaldığı Covid – 19 periyodunda, GeldiBil isimli taşınabilir uygulama satış verimliliğini müdafaayı, doğan yeni fırsatları çıkara dönüştürmeyi sağlıyor.

GeldiBil, satış noktaları ile dijital temelli pazarlama satış kanalı oluşturmak isteyen tüm üretici ve dağıtıcı firmalar tarafınca kullanılabiliyor. GeldiBil çözümü firmalara, satış noktasının lokasyonundan bağımsız olarak, rastgele bir aracıya muhtaçlık duymadan mamüllerini satış noktalarına tanıtma ve satış yapma imkanı veriyor. Firmanın sipariş almak, stok bilgisi güncellemek için satış noktasına eleman göndermesine gerek kalmıyor.

Satış noktalarıysa telefonlarına kuracakları GeldiBil uygulaması üzerinden direkt ana firmaya sipariş verip, sipariş takiplerini yapabiliyor. Tıpkı yapı ve imkanlar B2B portal platformu ile web üzerinden de kullanılabiliyor.

Çok sayıda satış noktasına eser tanıtmak için ülkü

Uygulama; içecek, besin, pet ve bebek eserleri, paklık ve hijyen materyalleri üzere süratli tüketim kümesinde, kimyevi ve sağlam tüketim mamüllerinde, ofis – kırtasiye dalında ve akü üzere otomotiv yan sanayi gereçlerinde üzere hayli sayıda satış noktasına mamüllerini tanıtmak ve satmak isteyen tüm firmalara uyarlanabiliyor.

Uygun maliyetli dijital pazarlama

GeldiBil uygulamasının dijitalleşmek isteyen küçük esnaf için değerli bir fırsat olduğunu söyleyen İdea Teknoloji Genel Müdürü Emre İyibilir, “GeldiBil çözümümüzle, firmalar değişen pazar kaidelerine daha süratli ahenk sağlayabilecek. GeldiBil’in sunduğu bir öbür imkan da uygun maliyetli dijital pazarlama. Firmalar hem mevcut müşterilerine aktüel kampanyalar hakkında anında birebir pazarlama yapabiliyor tıpkı vakitte potansiyel müşterilere ulaşabiliyor. İdea Teknoloji Çözümleri’nın satış – dağıtım çözümlerindeki 16 yıllık tecrübesiyle hayata geçirdiği GeldiBil tam bir dijital satış temsilcisi üzere nazaranv yapıyor. Bakkallar başta olmak üzere her alanda iş yapan satış noktalarının ve satış – dağıtım firmalarının ilgi odağı olduğunu görüyoruz” dedi.

Hibya Haber Ajansı