Avcılar’da konutunda arkadaşı ile dehşeti yaşadı

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Olay, geçen Çarşamba günü saat 20.30 sıralarında Gümüşpala Mahallesi’nde meydana geldi. Ferdi Er, tezine nazaran giriş katta oturduğu binanın merdiven demirlerine zincirle kilitlediği bisikletinin daha evvel de çalınmak istendiğini göz önüne alarak duyduğu ses üzerine kapıyı açtı.

Karşısında gördüğü bireye ne aradığını soran Er, “Sana mı hesap vereceğim” yanıtıyla atağa uğradı. Ferdi Er, eline aldığı sopa ile saldırgana karşı koyarken konuttaki arkadaşı da gürültü üzerine dışarı çıktı. Bina içerisine giren saldırgan dışarıda bekleyen iki arkadaşına seslenerek yardım istedi. Kısa süren hengame akabinde 3 kişi uzaklaştı.

Ferdi Er, yaklaşık 1 saat daha sonra konutun kapısını çalan ve “Polis” diyen bireye kapıyı açınca bir anda neye uğradığını şaşırdı. İçeriye giren üç kişi odalara kaçarak kapıları kilitleyen Ferdi Er ve arkadaşı Metin Aksu’yu çıkarmak için oda kapılarını tekmelemeye ve kırmaya başladı. Bir oda kapısını kırarak içeri girenler Aksu’nun başına demir çubukla vurarak faydalanmasına niye oldu. Yaralanan Metin Aksu’nun pencereden yardım isteyerek bağırması üzerine saldırganlar kaçtı. Ferdi Er, kendisini kilitlediği kapının bir kısmının kırıldığını lakin kimsenin içeri giremeden uzaklaştıklarını anlattı. Er, “Hırsız olduklarını düşünüyorum. Arkadaşımın başına 4 dikiş atıldı. Bunların yakalanarak adalet önüne çıkarılmasını bekliyorum” dedi. Avcılar Emniyet Müdürlüğü grupları olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.