Akılalmaz kaza! Pedalları karıştıran bayan şoför arabayla askıda kaldı

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Kaza, geçtiğimiz perşembe günü saat 16.00 sıralarında Beşiktaş Ortaköy’deki bir sitenin içerisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye bakılırsa, akşamüzeri annesiyle bir arada yaşadıkları siteye giren 34 BUB 729 plakalı arabanın şoförü Fatma Ebru Ö. (48) aracını park etmek istedi. Otomatik olan aracıyla vitesi kazara geriye takan şoför, akabinde gaza basınca araç harekete geçti. Çiti aşan araç, birkaç metreden aşağıya uçarak askıda kaldı.

Kaza daha sonrası neye uğradığını şaşıran şoför, yaralanan annesini kuvvetlikle araçtan çıkarttı. Kendisinin de çıkmasının akabinde etraftaki vatandaşlar itfaiye, sıhhat ve polis takımlarına ihbarda bulundu. Kısa müddette olay yerine gelen itfaiye grupları etrafta tedbir alırken, sıhhat grupları ise şoförün yaralı annesini yaptıkları birinci müdahalenin akabinde ambulansla Kağıthane’deki özel bir hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı. Şoför bayan ise aldığı darbeler niçiniyle bir süre ağrı yaşadı.

“GERÇEKTEN OYUN PARESİ ÜZERE OLMUŞ, ÇOK ŞAŞIRDIK”

Kazayla ilgili konuşan Berkhan Oğulcan Tatlı, “Ben kaza yaşandıktan daha sonra geldim. İtfaiye, ambulans oldukça bir kişi vardı. daha sonrasında baktım sanırım hanımefendinin başı dalgın olduğundan otomatik olan araçta vitesi geride unutmuş. Park ederken gaza da basınca aşağıya uçmuş. Hanımefendiyi gördük düzgündü, takım otosundaydı. Ön kapı açılmayınca art kapıdan çıkmış. Buraya vinç gelecek aracı alacaklar, zira art taraftan çıkartamazlar. Açıkçası birinci görür görmez hani oyunlarda otomobiller uçar savrulur ya, sahiden bir oyun paresi üzere olmuş. Çok enteresan, şaşırdık” dedi.

Askıda kalan araç vinç sayesinde bulunduğu yerden çıkartılırken, polis grupları kazayla ilgili çalışma başlattı.