Acil serviste önlüklü, stetoskoplu uydurma doktor! Savunması pes dedirtti

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Kentte 3 gün evvel inşaat emekçisi Serkan A. üzerinde yeşil tabip önlüğü ve boynuna stetoskop takarak KTÜ Farabi Hastanesi Acil Servisi önüne gitti. bir süre hastane önünde bekledikten daha sonra girdiği acil servis triaj alanında bir hasta yakını ve hemşire içindeki tartışmaya dahil olan Serkan A., kendisini hekim olarak tanıtarak yardımcı olmak istediğini söylemiş oldu.

GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Durumu fark edip nazaranvlilerin kimlik sorduğu Serkan A.’nın tabip olmadığı anlaşıldı. Hastane vazifelileri durumu polise bildirdi. Güvenlik gorevlilerince hastane dışına çıkartılan Serkan A. gelen polis takımınca gözaltına alındı.

‘DOKTOR OLMAK İSTEDİM’

Polisteki tabirinde hekim olmadığını ve üstündeki kıyafet ile stetoskobu Ankara’dan satın aldığını itiraf eden Serkan A., “Doktor olmak istiyordum lakin olamadım. O heyecanı yaşamak için bu biçimde bir davranışta bulundum. İnşaatta müsaadeli olduğum gün önlük giyip stetoskop takıp hastaneye gittim. Pişmanım” dedi. Tabiri alınan ve savcılığa sevk edilen Serkan A. tutuksuz yargılanmak üzere özgür bırakıldı.

AMELİYATHANEYE GİRMİŞ

Sahte hekim Serkan A.’nın 8 ay evvel Rize’de inşaat çalışanı olarak çalıştığı devirde, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine giderek kendisini tabip olarak tanıtıp ameliyathaneye girdiği öğrenildi. bakılırsavlilerce yakalanan Serkan A. hakkında başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.