6 gollü mağlubiyetten daha sonra Sumudica’dan olay kelamlar

Libero

New member
Alanında Aytemiz Alanyaspor’a 6-2 mağlup olan Yeni Malatyaspor’da teknik yönetici Marius Sumudica maç sonu tribünlere giderek yaptığı hareketi ve istifa ile ilgili oluşan gündemi kıymetlendirdi.

Spor Toto Harika Lig’in 16. haftasında Yeni Malatyaspor alanında Aytemiz Alanyaspor’a 6-2 mağlup oldu. Yeni Malatyaspor’un 6-2 kaybettiği Kayserispor maçı daha sonrası tribünlere giden teknik yönetici Marius Sumudica, Yeni Malatyaspor atkısını öptükten daha sonra tribünlere “Bitti” işareti yaptı ve soyunma odasına gitti.

Gayret daha sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Yeni Malatyaspor Teknik Yöneticisi Marius Sumudica yapmış olduğu hareket ve istifa hakkında açıklamalarda bulundu. İşte deneyimli hocanın yaptığı açıklama:

“BU KULÜBÜN BİR ŞOKA GEREKSİNİMİ VAR”

“Ben yalnızca taraftarlarımızdan özür diledim, o hareketi bu yüzden yaptım lakin bu tip durumlarda bedelini hocalar öder. Bu kulübün bir şoka muhtaçlığı var. Liderle konuşup goreceğiz. Hakikat bir karar alacağımı düşünüyorum zira bu türlü devam etmek epey sıkıntı.”

“BU OYUNCULARI KİM GETİRDİYSE SORUMLULUĞU ALMALI”

“Soyunma odasında veda konuşması yapmadım. Liderle görüşeceğim. Transfer listesini iki hafta evvel verdik, şu ana kadar bir tahlil gelmedi. Yeni Malatyaspor’da devam etmemin tek yolu var o da idarenin istediğim oyuncuları getirmesi. Yazın bu oyuncuları kim getirdiyse sorumluluğu o almalı, ben oburlarının sorumluluğunu üzerime almak istemiyorum. İstediğim oyuncuları alırsak bu ligde kalırız.”